Felinställd klocka ...

Vaknade idag en timme tidigare än vad jag skulle....inte av mig själv, för hade mer än gärna sovit längre, men av att jag spelat candy crush igår och råkat ställa om min klocka på min iphone. Det spelet är för beroendeframkallande haha. Men somnade iallafall om ändå. Riktigt slut idag, bara man gör nånting, som t ex igår när jag gick på balett, så början kroppen strejka igen. Nej tur för mig att jag har spa inbokat i helgen, hade inte orkat annars. 
Baletten igår var väldigt kul. Det var mer modern stil på det hela, och kostymerna och scenen var så snyggt dekorerade! Tog dock inga bilder för visste inte om man fick eller inte. 
 
Nu blir det skola, sedan hem till några kompisar och baka kakor.
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Favourites

Tänkte tipsa lite om mina favoritprodukter till håret. Som jag skrev tidigare använder jag bara friörsprodukter, inte hunnit hitta någon affär än i Tallinn så köper mina produkter på "Bellbox" eller "Vacker" i Sverige. Bästa affärerna är de enligt mig, då de har så sjukt stora sortiment, de har liksom alla märkena.
 
 
 
 
 
1. L'anza kerating healing oil - Använder shampoo och balsam i denna serien, för tänkte det kan ju vara bra komplement efter att man gjort keratinbehandling. Doftar asgott och håret blir jättebra. Varken torrt eller frizzigt.
 
2. Uniq one coconut - Man kan ta innan man plattar , fönar , stylar håret. Innan brukade jag ha den vanliga "Uniq one", men så hittade jag med coconut-doft och då fastnade jag. Riktigt bra, för t ex ibland när man fönar håret så fönen torkar ju ut håret. Men denna produkten återfuktar, och dessutom doftar den asgott.
 
3. Amika oil treatment - Haha som ni märker så heter typ alla produkter jag tipsar om nånting med "oil" och "treatment". Men ja, det är som sagt för att mitt hår en gång i tiden var extremt slitet, och jag har gjort allt för att bygga upp det. Denna oljan är asbra i topparna, t ex nu mot vintern när håret lätt blir torrt. Man kan ta oljan närsomhelst, och dessutom så skyddar den också mot värme när man plattar eller fönar.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Morning

Godmorgon alla peeps. Jo, idag ska jag snart till skolan, just stigit upp. Blir inte så mycket uppdatering idag, för ska kolla på balett ikväll, "Askungen". Är säkert på att jag kommer bli riktigt danssugen efteråt, så kan bli farligt haha. Har fortfarande inte hittat någon vettig balettskola här , så har kört med gym, men det funkar bra det med iochmed att man själv bygger upp träningen. 
Ha det bra allihopa!
 
 
Haha har inga bilder just nu, för precis stigit upp så lägger upp denna
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp